Online betalen

U kunt uw bestelling bij JR Food online betalen middels iDeal, PayPal of vooruitbetaling. Bij afhalen is het tevens mogelijk om contant of per pin te betalen. Tevens bieden wij de mogelijkheid aan onze zakelijke klanten om op rekening te kopen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Verzending heel Nederland

Onze producten worden doorgaans binnen enkele werkdagen verzonden met PostNL. De verzendkosten zijn gratis boven € 500,00 exclusief BTW, anders zijn de verzendkosten € 9,95. Met Track & Trace kunt u uw bestelling volgen.

Gratis bezorging regio gemeente Alkmaar / BUCH / Heerhugowaard / Beverwijk

JR Food heeft een eigen bezorgdienst. In regio Heiloo, Alkmaar, Oudorp, Beverwijk, Velsen Noord, Heerhugowaard, Obdam, Castricum, Heemskerk, Akersloot, Uitgeest, Limmen, de Egmonden, Bergen, Bergen aan Zee, Groet en Schoorl wordt uw bestelling altijd gratis en gekoeld thuisbezorgd ongeacht het totaalbedrag van de bestelling.

PakjeGemak: afhalen bij meer dan 2000 afhaalpunten

Wilt u niet thuis blijven voor het in ontvangst nemen van uw bestelling? Dan is PakjeGemak de ideale oplossing! PakjeGemak van PostNL is een service waarbij u zelf kiest waar en wanneer u de bestelling in ontvangst wilt nemen.

Voordelen

  • 
U hoeft niet thuis te blijven voor het in ontvangst nemen van uw bestelling
  • 
U kiest zelf op welke locatie en welk tijdstip u uw bestelling wilt afhalen
  • Er zijn ruim 2000 afhaallocaties in Nederland, dus zit er altijd een PakjeGemak afhaallocatie bij u in de buurt, bijvoorbeeld bij supermarkten, Bruna, Primera en postkantoren.

Hoe werkt het?

  • Kies tijdens het bestellen bij ‘afleveradres’ voor PakjeGemak en zoek een geschikte afhaallocatie.
  • JR Food verzendt het pakket naar de PakjeGemak afhaallocatie, via Track & Trace kunt u het pakket volgen.
  • 
U ontvangt bericht zodra het pakket klaar ligt op de afhaallocatie.

Retouren en annuleren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retourzending naar JR Food zijn voor eigen rekening.

Deze kosten bedragen ca. 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan JR Food geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@jrfood.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitgesloten van retournering

Beperkt houdbare producten, versproducten of producten die om een andere reden niet meer door ons herverkocht kunnen worden, kunt u niet retourneren. Bent u om de een of andere reden niet tevreden met het door ons geleverde product en wilt u het product retourneren? Stuur dan een e-mail naar info@jrfood.nl en u wordt dan door een van onze medewerkers verder geholpen. Vergeet u hierbij niet uw ordernummer te vermelden.